3Mix Service & Parts

3MIX si një kompani është një nga importuesit dhe shpërndarësit me të mëdhenj te pjeseve rezervë per Kamiona, Autobusa dhe automobilave ne Kosovë. Kombinuar me kompanit tona partnere, ne shërbejm në të gjithë Kosovën. Ne ofrojmë një gamë të gjerë të pjesëve rezervë të automobilave dhe cilësi të lartë të shërbimit të klientëve ne tregjet me shumicë, pakicë dhe qeveritare. Gama jonë e madhe e pordukteve përfshin: Pjesët kryesore, Pjesët e Motorëve, Pjesët e amortizimit, Llampat dhe paisjet ndriquese, Motoret me naftë,etj. Baza jonë globale e furnizimit dhe të drejtës të distribuimit eksluziv për Kosovë na ofron një avantazh të dukshëm për të siguruar pjesë të cilësisë se lartë dhe çmimin e duhur. Ne importojm pjesët më të mira nga burimet e besuara në: Gjermani, Itali, Bosnja, dhe Serbia.. Ekipet Tona të ekspertëve kanë mbi 15 vjet përvoj në këtë treg. Ekipi profesional i menagjimit dhe i trajnuar, ofron shërbime të orinetuar në shitje dhe të kualifikuar për të përmbushur nevojat tuaja..

Pika kryesore Sibovc, Pika e dytë Lluzhan

Podujevë

Tel: Pika kryesore Sibovc:

+38349894797; +38349123863

Pika e dytë Lluzhan:

+38344265110; +38349171275

info@3mixparts-ks.com

https://3mixparts-ks.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

17
ditë

Oferta vlen edhe

17
ditë