Aga Auto Clinic

Shërimi i veturave tuaja bëhet në klinikën tonë në Aga Auto Clinic.

Ofrojmë shërbime të ndryshme për veturën tuaj si: Riparime, Ngjyrosje, Polir, Hekurosje etj, si dhe bëjmë furnizimin me pjesë të të gjitha veturave.

Bardhosh

Prishtinë

044152277, 044148142

aga-autoclinic@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë