Autopjesë & Servis Fatosi

Autopjesë & Servis Fatosi – ofronë servisim dhe pjesë të veturave të ndryshme, si: BMW, VW, Mercedes, Seat, Skoda, Opel, Fiat, Citroen, Renault etj.

Ferizaj – Prishtinë, Çagllavicë

Prishtinë

044668508, 049436662

autopjesefatosi@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë