Jed Auto

Jed Autos është kompani e cila u krijua mbi përvojën e punës dhe njohjen e tregut nga Jeton Bajgora që nga viti 2003, duke përcjellur dhe përshtatur kërkesave të tregut të makinave në  Republikën e Kosovës,   

Në vitin 2016 Jed Autos merr shitjen e autorizuar të brendit Kamoka, duke vazhduar me shtrirje gjithëpërfshirësë në të gjithë Kosovën. Pastaj brendet Dynamax Oil, Calorstat  Vernet dhe Ridex prodhues Gjerman.

Ne ofrojmë produkte të cilësisë së lartë, duke qendruar gjithnjë afër klientëve tanë, me furnizime të shpejta dhe të sigurta për të gjithe klientët.

Rr. Ramiz Cërnica ( Përroi i Njelmët)

Prishtinë

+383 49 333 400

info@jedautos.com

http://www.jedautos.com/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë