Dijamant

Restaurant, Pizzeria Dijamant ofronë ushqime nga kuzhina tradicionale Shqiptare dhe ajo Europiane,
Gjithashtu posedon ambient të mjaftushëm për organizime të ndryshme si: seminare, takime të bizneseve, dhe organizime familiare.
Llojllojshmërin e ushqimeve Italiane prej tani mund ti keni edhe ne shtëpi me dergesë falas.
Dallojmë nga të Tjerët!

Rr. Shendeti Drenas 10000

Gllogoc

Pizzeria në Komoran: +38344778779

Pizzeria në Drena : +38345778779

nth-dijamant@hotmail.com 

Lokacioni në hartë