IVY Residence

IVY residence është kompleksi më i ri banesor që pritet t’i shtohet qytetit të Prishtinës. Ky kompleks që pritet të ndërtohet gjatë vitit në vijim, është pjesë e komplekseve më ekskluzive dhe më të reja rezidenciale në Prishtinë duke ofruar një zgjidhje të përjetshme për një mënyrë jetese unike në komunitet.

Me lokacion në lagjen Aktash, shumë afër qetësisë së parkut të vetëm të qytetit, ky kompleks do të ofroje, një ambient jetese jo vetëm të sigurtë por edhe të shëndetshëm.

Në dispozicion do të jenë 47 banesa në total përfshirë këtu edhe banesa të tipit duplex. Duke qenë se aspekti i sigurisë është vital secila njësi e banimit ka qasje në shkallët evakuese përdirsa sigurisë i shtohet edhe alarmi kundër zjarrit si dhe oxhaku i ventilimit. Objekti është gjithashtu i pajisur me dy ashensor Schindler për 8 dhe 15 persona në të njejtën kohë. 69 parkingje nëntokësore do të jenë në dispozicion 5 parkingje mbi tokë si dhe 3 parkingje për persona me nevoja të veçanta.

Rr. ”Ali Pashë Tepelena”

Prishtinë

+38349737737

iliria.fitorja@hotmail.com

http://ivy-residence.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë