Beni 1

Beni 1 shpk, merret punimim e konstruksioneve metalike si dhe çdo punë tjeter rreth metalit dhe llamarinës si dhe sandwich panel.

Milloshevë, Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë

Prishtinë

044339185 044316635

benimetal2014@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë