Fatlumi Llamarinpunues

NTP Fatlumi është themeluar në vitin 1982 nga z. Bedredin Krasniqi dhe si e tillë ka një traditë më shum se 30 vjeçare në fushën e përpunimit të llamarinës. Veprimtaritë tona kryesore janë përpunimi dhe profilimi i llamarinës, shitja, montimi dhe transporti i sajë. Përpunimi i llamarinës së zinkuar dhe të plastifikuar bëhet në trashësi prej 0.45 mm e deri 0.75 mm. Disa ndër prodhimet tona janë: profilet, ulluqet, ujëmbledhës, atika, mbrojtëse bore etj. Teknologjia e avancuar na mundëson përpunim të llamarinës, të profilave dhe formave të ndryshme të mbulesave, fasadës, ulluqeve dhe gypave. Teknologjia e tillë na mundëson kapacitet të mjaftueshëm prodhimi dhe përpunimi për të mbuluar shërbimet dhe nevojat që kanë konsumatorët e pjesës qendrore dhe veriore të Kosovës, me trend të zgjerimit të kësaj hapsire.

Rr. "Gjon Buzuku"

Vushtrri

+38344197553, +38344198029, +38328573763

ntp.fatlumi@live.com

http://www.ntpfatlumi.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë