Firaja B-O

Prodhimin e llamarinës, shërbime dhe elemente përcjellëse për ulluqe me shumicë dhe pakicë.

Magjistralja Ferizaj – Shkup Km 1.

Ferizaj

044145923 044632703

firaja.llamarin@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë