Llamarinë punues Haki Novolani

Fabrika për përpunimin e llamarinës Haki Novolani ofron të gjitha punimet nga llamarina. Vetëm tek ne mundë ti gjeni pothuajse të gjitha ngjyrat e llamarinës, si dhe ulluk me zink dhe ngjyrë.

Rr. Arsim Tahiri
Magjistralja Prishtinë-Mitrovicë

Vushtrri

044198444 049198444

haki.novolani@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë