Uka shpk

Punojmë me porosi prej druri lodra të jashtme dhe të mbrendshme, villa, veranda, tavolina si dhe karriga.

Lipjan

Lipjan

Kosovë:
+38344121207; +38349659666

Shqipëri:
+355693212232

uka.shpk@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë