Ari Qeramika

Bëjmë shitjen dhe montimin e Pllakave të Qeramikës 30 vjet tradit.

Ari Qeramika ju ofron produktet të ndryshme: Qeramikë, Porcelan, Granit si dhe produkte të Sanitarisë, Qeshme, Dush Kabina, Vaska etj

Rr. "Meldin Olbrajt", (Rr. e Prishtinës)

Gjilan

044540112, 045333023, 045598580

hekurannosmanii@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

11
ditë

Oferta vlen edhe

11
ditë