Mobile Royal

Reflektimi i asaj që jeni dhe koleksioni i asaj çfarë dashuroni. Të gjitha në një kulm.
Mobileria Royal është fabrikë për prodhimin e mobilieve e cila ofron nje numër te madhë të produkteve të ndryshme, si :Kuzhina, Tv komoda, Enterier, Trapezari, Dhoma gjumi, Dhoma ditës, etj.

1. Rr.UÇK. Magjistrale Pejë – Deçan, km4 –të nga qendra
2. Rr. TMK – Pejë.
3. Rr. Beteja Koshares 76 Pejë.

Pejë

049797676, 044662626

royalmobileria@gmail.com

http://www.mobile-royal.com/
Kontakto direkt biznesin në:

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

11
ditë

Oferta vlen edhe

11
ditë