New Home Furniture

Klasikja e gërshetuar me modernën. Komoditet, shije, dizajn unik dhe kualitet. Doma gjumi, kolltuk, kuzhina, tryeza dhe orendi të ndryshme për shtepinë tuaj.

Magjistralja Ferizaj-Prishtinë, afër rrethit tek HIB Petrol 1.

Ferizaj

044 130 279

info@newhome.furniture

http://newhome.furniture
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

11
ditë

Oferta vlen edhe

11
ditë