Riza Ceramika

Riza ceramika ofron pllaka të ceramikës italiane të klasit të parë me garancion dhe çertifikate nga prodhuesi ftojmë të gjithë Arkitektët për bashkpunim.
Kemi oferta të favorshme për ndërtuesit e objekteve kolektive. 

Show Room-i Gjindet përballë Parlamentit të Kosovës, Ju mirëpresim!

Rr. “Mustafë Kruja“ nr. 7

Prishtinë

+38349315100

riza.ceramika@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë