Toni Commerce

Toni Commerce Përfaqsues gjeneral për Kosovë i brendeve më të njohura të Qeramikës dhe Sanitaris ofronë një show room me sipërfaqe rreth 700m2 të paisur me mbi 5000 lloje të Qeramikës dhe produkteve Sanitare.

Të gjithë të interesuarit mundeni ta gjeni afër zyreve të Klan Kosovës tek Tregu i Gjelbërt.

Zona Industriale, Tregu i Gjelbërt

Prishtinë

+38344189450; +38344508366

toni_commerce@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë