Every Day Group

Kompani e pastrimit Every Day Group ofron shërbimin e mirëmbatjes
mujore të objekteve duke përfshirë :

Mirmbajtje dhe pastrimin e objektit,
Servisimi ashensorit,
Mirëmbajtje e ndriqimit të objektit,
Mirëmbajtje e pompave te ujit,
Ofrimi Shtëpiak per klient 24 orë.

Rr. Muharrem Fejza, Ndërtesa Laura Property, Lokali nr.10 Mati1

Prishtinë

+38344161626

everydaygroupshpk@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

11
ditë

Oferta vlen edhe

11
ditë