Nisi Reisen

Te Nisi Reisen linja të rregullta të transportit me autobus Kosovë-Gjermani-Kosovë
Nisjet nga Kosova (Prishtinë, Pejë, Prizren, Gjakovë, Malishevë) çdo të Mërkurë dhe të Shtunë
Nisjet nga Gjermania (Hamburg, Leipzig, Dresden, Hannover, Berlin etj) çdo të Martë dhe të Shtunë.
Si dhe organizojm edhe Eskurzione Grupore të rregullta.

Bulevardi Bill Klinton

Prishtinë

+38344110862
+4915781441929

nisireisen@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

2
ditë

Oferta vlen edhe

2
ditë

Oferta vlen edhe

2
ditë