Mishtore Bio

Të ushqyerit e gjedhëve, ndikimi i faktorëve të jashtëm si klima kanë ndikim të madh në shfrytëzimin e potencialit gjenetik të gjedhëve. Ne kultivojmë gjedhet në fermën në fshatin Sibovc, ku pastaj vazhdon dhe therja e tyre në “Mishtoren Bio” ku bëhet dhe shitja e mishit të freskët 100% bio.

Rr. "Abdyl Frashëri" (përballë Xhamisë së Muhaxherëve)

Prishtinë

+38344636080

bioprodukte@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë