Auto Pjesë Lenti1

Auto pjesë Lenti 1 ofronë servisim  të veturave, pjesë të reja dhe të përdoruara për vetura të ndryshme si: BMW, VW, Audi etj.


Mashtraja Prishtië-Mitrovicë km 6,.Milloshevë.

Prishtinë

+38344210500,
+38349707894

Kontakto direkt biznesin në: