Online

ONLINE TAXI është taxi kompania më e re në kryeqytet, me një flotë moderne të veturave, ju ofrojmë transport në qytet dhe në të gjitha destinacionet tjera.

ONLINE, me operim nga data 28 Mars 2019, i ofron kryeqytetit një shërbim të transportit në nivel bashkëkohor.
Flota jonë bashkë me një shërbim cilësor, ofron transportimin për nevojat tuaja të përditshme, gjithashtu edhe planet tuaja afatgjate.
Jemi partner i juaj në çdo udhëtim që ju keni nevojë.

Lidhja e Pejë PN

Prishtinë

On line taxi:
080020030
+38344200300
+38345200300
+38349200300

Online rent a car:
+38349584584
+38345777123

info@onlinerentacar-ks.com

http://www.onilnerentacar-ks.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë