Ias Group

IAS Group ofron zgjedhje të shumë llojshme të orave dhe te Markav më të njohura në botë.

Exclusive Distributor
Të gjitha orët janë ORIGJINALE dhe kanë 2 Vite Garancion Internacional.
Servisim profesional për te gjitha llojet e orëve. Për çdo servisim, klientët marrin 1 vit garancion. 

Grand Store, kati i II, 

Rr. Garibaldi ( Përball Grand-it), Prishtinë,

Bulervardi i Pavarsisë, 1-2 ,Gjilan, 


Prishtinë

+383 49 738 480  Prishtinë,

+383 49 738 478  Prishtinë,

+383 49 783 479  Gjilan,

+383 49 738 481 Ferizaj,

info@iasgroup-ks.com

http://www.ias-ks.com/
Lokacioni në hartë