Isadora Cosmetic

Isadora Cosmetic është brend Suedez. Të gjitha produktet tona janë pa aroma, dhe të testuara klinikisht kundër disa prej standardeve më të larta në industri, duke i bërë ato të sigurta edhe për llojet më të ndjeshme të lëkurës.

Porosit Online  në tëre Kosoven

Prishtinë

+38343888073

Kontakto direkt biznesin në: