Çarshia e Jupave
Hoteli Çarshia e Jupave e ka zanafillën nga një traditë e vjetër 60 vjeçare të familjes Jupa. Hoteli karakterizohet me pritje të ngrohtë dhe miqësore duke ju bërë në këtë mënyrë të ndjeheni si në shtëpinë tuaj. Hoteli kombinon traditën e vjetër të qytetit me atë moderne, duke ofruar kështu një vend të rehatshëm për të pushuar, ushqyer, tregtuar dhe për punë.
Rr: Ismail Qemajli
Gjakovë
+383 (0) 390 330 444 +383 44 129 159 +383 49 129 159
qarshiaejupave@hotmail.com
http://www.qarshiaejupave.com
Lokacioni në hartë