Jasin Metal

Jasin është kompani e cila bën prodhimin e kuzhinave industriale për restorante dhe hotele.
Ofrojmë produkte të ndryshme: skara, friteza, furra, frigorifera, frigo dhoma, dhe paijisje te ndryshme per restorante, piceri, pasticeri etj.

Lubizhdë

Prizren

+38345355294
+38344260528

jasinmetal@live.com

http://www.jasinmetal.com/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë