Parku Event

Restaurant Parku, me traditë të gjatë në përgatitjen e ushqimeve  tradicionale, posqarisht në  përgatitjen e mishit të qingjit si askund  tjetër. Të veçantë e bënë hapësira unike, rrethuar me ambient të qetë,  të pastër dhe  natyrë përfekte. 

Parku Event, sallë dasmash  me ambient përrallor, që festat tuaja të mbesin të pa harruara.

Magjistralja Ferizaj-Shkup
Ferizaj
+38344592579
restaurantparku5@gmail.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë