Ujëvara Resort
Aquaparku me i madh ne Ballkan dhe i vetmi në Kosovë ndodhet në Ferizaj dhe ai është Ujëvara Resort, më një sipërfaqe prej 5,000 m2 në të cilin janë 11 topogana të ndryshëm për të rritur, ku me i gjati është 164 metra dhe pjesa e destinuar për fëmijë me 9 Topogana dhe atraksione të shumta të lojërave ujore për fëmijë. Aquaparku Ujevara Resort ka kapacitet për 2,000 persona dhe është i dizajnuar në bazë të standardeve më të larta evropiane nga Kompania më e njohur në Evropë në projektimin e aquaparqeve. Këto janë çmimet për hyrje: E hënë - E premte Për Fëmijë (deri në 10vjet) 3€ Për të rritur 7€ E shtunë - E diela Për Fëmijë (deri në 10vjet) 5€ Për të rritur 10€ Në çmimet më lartë janë të përfshirë shfrytëzimi i të gjithë topoganave për të rritur dhe fëmijë
Rr. Epopeja e Jezercit
Ferizaj
044777461
ujevararesort@gmail.com
Lokacioni në hartë