Villat N'Mal

Villat N'Mal mund t'i gjeni në fshatin Jezerc Ferizajit, Villa N'Mal ju ofron një ambient të pastër, të qetë dhe privatësi. Secila Villë ka banjo të vetën komod, garazhë me dyer elektronike. Dhomat janë të paiisura me tv satelitor, tel fix, kondicioner, tavolinë me fotele brenda si dhe tavolinë me karrike në terasë me pamje të mahnitëshme natyrore. Villa N'Mal kanë shërbim dhome 24 orë dhe siguri për gjum të qetë e të rehatshëm.

Fshati Jezerc

Ferizaj

+38344729625 +38344367771

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

10
ditë