Aurora Group

Me kualitet të lartë, arkitekturë moderne, si dhe nën moton “Së bashku ndërtojmë të ardhmen”, synojmë të jemi kompani lidere në fushën e ndërtimit. “Aurora Group” do të vazhdojë edhe në të ardhmen të ndërtojë objekte të reja banesore, duke i bërë ato një vend ideal për të investuar në patundshmëri.
Shërbimet: Ndërmarrje Ndërtiomre, Arkitekturë, Shërbime Nivelizimi – Ibercuk, Shitja e banesave, Fasada, Mirëmbajtja.

Rr. Vëllëzrit Dragaj

Mitrovicë

044105106

auroragroup.ks@gmail.com

http://www.auroragroup-ks.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë