GreenHouse SH.P.K

Greenhouse Sh.p.k. është një kompani e specializuar në ndërtimin dhe prodhimin e shtëpive të parafabrikuara kornize prej druri me uzinën e saj të prodhimit në Kosovë.
Greenhouse Sh.p.k. u krijua nga një partneritet me një byro të arkitekturës Zvicerrane, dhe specialistëve të ndërtimit. Ne kemi mbledhur një ekip të profesionistëve të kualifikuar.
Ekipi ynë ka mbi 10 vjet përvojë në ndërtimin dhe prodhimin e shtëpive të parafabrikuara kornizë prej druri. Na besoni projektin tuaj dhe ne do të ju bëjmë një ofertë gratis.
Ne ofrojmë: Vikendica, Pushimore nga druri, Villa prej druri etj.

Rruga e Rozhajes, Fshati Radac

Pejë

+38345445730

info@greenhouse.immo

http://greenhouse.immo/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë