Hidroizolimi Luani

Hidroizolimi Luani
Hidroizolimi i terasave, ballkonave, pishinave, bodrumeve.
Të gjitha punimet realizohen me material Zvicran dhe Gjerman.

Rr. Skenderbeu 90

Suharekë

+38344630056 

hidroizolimiluani2@gmail.com

http://hidroizolimluani.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

10
ditë