Ferplast

WPC Board:
- Kemi kënaqësin të ju sjellim produktin më të ri të panellit nga WPC RISI NË KOSOVË për prodhimin e komodave të banjove dhe kuzhinave e cila është e mbrojtur dhe rezistente 100% nga lagështia!
- Nëse dëshironi një komod banjoje apo një kuzhinë të mbrojtur nga lagështia, ku keni mundësinë ta pastroni edhe me ujë, me nje afat qëndrueshmërie të lartë, me dizajne te ndryshme, atëherë kërkoni që kuzhinat dhe komodet e banjove të punohen me panelin WPC nga Ferplast - Ferizaj
- Me dimensione te ndryshme dhe dizajne te lloje llojshme
- Me trashesi nga 4 mm 8 mm 15mm 18mm dhe sipas kerkeses se klineteve

Rr.Industriale – Driton Islami, 70000

Ferizaj

044120486

ferplast_7@yahoo.com

https://www.ferplast-ks.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë