Firaja Steel

Prodhimin e llamarinës, shërbime dhe elemente përcjellëse për ulluqe me shumicë dhe pakicë.

Sandwich Panel.

Magjistralja Ferizaj-Gjilan km1. (Bibaj)

Prishtinë

+38344632703

+38344145923

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë