Ku&Ba

Firma KU&BA është themeluar qysh në vitin 1972, ku kemi filluar kryesisht me prodhimin e jogive dhe federave për kauqa. Punojmë jogi, dyshek, sipas porosisë prej më të ndryshmeve në madhësi të ndryshme. Punojmë materiale për mobilieri, shtofa, gërshërë, syngjer classic, syngjer classic orthopedic, syngjer visco latex etj.

Fabrika e dyshekave Kuba ofruara korniza të formave dhe madhësive te ndryshme, të punuara prej drurit dhe të mbeshtjelluara me shtof sipas dëshires tuaj të cilët mund të përdoren edhe për hotele,motele etj, po ashtu punojme edhe shtresa ortopedike të cila mund të përdoren siper dyshekut tuaj.

Rr. Tahir Hatipi, Shkabaj 

Prishtinë

+38344291735 

+38344102152 

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë