Bryma Bibtex

Ofrojme materiale të ndryshme si: Mikofiber, Kadife, Sky, Shtof për mobileri dhe aksesor përcjellës.

Kodra e trimave Rr. "Vëllezërit Fazliu"
Magjistralja Ferizaj – Prishtinë Km 5

Prishtinë

+38344170092

bryma.tex@hotmial.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

10
ditë