Carraleva

Tek Carraleva Qeramikë ju mund të gjeni sanitari, izolim, ngjitës të gjitha llojeve dhe fuga, tush kabina, guaska, komoda, mozaik, gur dekorativ.

Magjistralja Ferizaj-Shkup

Ferizaj

+38344103946

carralevaqeramik@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë