Euro Roleta

Euro Roleta
Ndërrmarrje e Specializuar për Roleta, Perde të llojeve të ndryshme! 
Ndërrmarrja Euro Roleta e themeluar në vitin 2000 me seli në Prishtine, Çagllavicë dhe Fushë Kosovë. 
Ofronë produkte të ndryshme: Roleta të Jashtme (Plastike, Alumin), Roleta Veneciane, Perde Shiritore, Perde Rolle, Perde Rolle Zebra ,Perde Rolle Shangrilla, Perde Bambusi, Perde me pale, dyer Harmonik , Roleta Veneciane Të Drurit 50mm, Rrjeta për insekte, Xhama për Ballkone dhe Lokale, Dyer Harmonike, Perde Elegant, Perde Hanas, etj.

1. Rr. "Ilir Konushevci" (te gjykata themelore) Prishtinë,
2. Bulevardi Bill Clinton, Prishtinë,
3. Vëllezërit Gërvalla, Ferizaj

Prishtinë

044196058, 044202508, 044339930, 038239930

euroroleta@hotmail.com

http://www.euro-roleta.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë