Every Day

Ne ofrojmë enë me kualitet shumë të lartë, modele të ndryshme duke filluar nga setet e pijatave, të tenxhereve, pijata për ëmbëlsira, pemë, etj.

Ada Home ka showroom-in e enëve ku mund të na vizitoni, por shërbimet tona i ofrojm edhe online në faqet e tona informuese Facebook dhe Instagram .

Rrethi i autostradës Bibaj, Ferizaj

Ferizaj

+38349412300

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë