Jetishi Qeramik

Jetishi Qeramik Nëse jeni në kërkim për një zgjidhje përfekte për banjon tuaj atëherë ne ju përmbushim nevojat tuaja me llojllojshmërinë e produkteve tona si pllaka dhe sanitari me një kualitet të lartë dhe dizajn të përkryer.

Rr.Wesley Clark pn,

Gjakovë

+38345503260  +38345503261

jetishi_qeramika_sanitari@hotmail.com

http://www.jetishi.net
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë