Migros Home

Migros Home ofronë produkte kualitative. Perde, Tepihë të kualitetit të lartë.
MIGROS Home përkujdeset që këtë hapësirë tuaj të jetesës, ta konvertoni në një shtëpi të ëndrrave. Me llojllojshmërinë e perdeve dhe tepihëve tona, ju lëhtësisht mund ta shëndrroni dhomën e ndejës në një ambient të ngrohtë që reflekton pozitivitetin e personalitetit tuaj, apo në një ambient luksoz klasik, që ju impresionon juve dhe mysafirët e juaj në çdo shikim. 

Prelez

Ferizaj

+38349888806;  +38345233006

migros_textil@outlook.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë