Xheni Group

Xheni Group në tregun e Kosovës ka një kohë që është present, qe nga viti 1992 Xheni Group me aktivitet e saj
ka ofruar gjithëmon një frym Evropiane duke bashkëpunuar me firmat nga më të ndryshme me origjin nga Evropa.
Produktet të cilat ofron Xheni Group: Dyer Automatike (Dyer për Garazh, Dyer për Oborr, Dyer Senzorike, Rampa), Pishina (Pishina të mbyllura, Pishina shtëpiake, Pishina publike dhe Pishina Olimpike), Sauna (Sauna HARVIA me dimensione sipas vendit ), Vaska – Jacuzzi (Vaska- Jacuzzi nga Spanja, Hidromasazh, dimensione të ndryshme nga 2 persona deri në 7 persona, me 7 lloje të ndryshme të masazhës).

Magjistralja Ferizaj - Prishtinë, km 7

Ferizaj

045179000 044900079

xheni_commerce@yahoo.com

http://xhenigroup.com
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë