Spitali Lindja

Spitali LIndja - Jemi ekip që gjendemi gjithmonë pranë pacientit, duke mbrojtur interesat e pacientëve dhe duke menduar për komoditetin e tyre.

-Informacione të qarta dhe të besueshme.

-Përqindja e lartë e suksesit në raste të vështira.

-Mjekë specialist dhe staf profesional të fushës gjegjëse.

-Çmime transparente, konkuruese.

-Urologji

-Pediatri

-Gjinekologji

-Laboratori Biokimik

Mehemt Govori Pn, Veternik

Prishtinë

+38349999923

info@spitalilindja.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë