Expert Pro SHPK

🎉 Moduli i Web Raporteve FALAS pĂ«r tĂ« gjithĂ« klientĂ«t nga 1 Shtatori! 🎉

Po kĂ«rkoni njĂ« mĂ«nyrĂ« pĂ«r tĂ« gjeneruar raporte nĂ« kohĂ« reale pĂ«r shitjet, pagesat, dhe stoqet? 

Moduli WEB Reports i aplikacionit tonĂ« celular Expert Pro Ă«shtĂ« zgjidhja ideale pĂ«r ju! 

QĂ«ndroni tĂ« informuar gjatĂ« gjithĂ« kohĂ«s pĂ«r financat dhe operacionet e kompanisĂ« suaj me WEB Raportet...📈 

Si shenjĂ« e mirĂ«njohjes sonĂ«, po u ofrojmĂ« tĂ« gjithĂ« klientĂ«ve qasje nĂ« raportet WEB pa asnjĂ« kosto pĂ«r njĂ« periudhĂ« njĂ« vjeqare! 

Kjo ofertĂ« Ă«shtĂ« e vlefshme nga 20 Gusht deri mĂ« 30 Shtator, prandaj mos e humbisni kĂ«tĂ« mundĂ«si! ⏳

Rr. Rexhep Krasniqi, Emshir, 

Prishtinë

+38344249248 

+38348249248  

+38346249248

info@expertproshpk.com

Kontakto direkt biznesin në:
Fletushkat

TĂ« gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

10
ditë