Kristal B

Kompania jonë është specializuar në pastrimin e objekteve afariste, institucionale dhe atyre private.

"Lidhja e Prizrenit" Nr. 18 

Pejë

+383 45 577 770
+383 49 348 468 
+383 48 577 770

kristal_b@hotmail.com

Kontakto direkt biznesin në: