MAG RE

MAG RE – është zgjidhja juaj nga blerja e truallit deri te ndërtimi i shtëpis suaj me çelsa në dorë!

Zbulon dëshirat dhe nevojat e konsumatorëve të vetë dhe mundohet me përpikëri t'i plotësojë ato si në blerje po ashtu edhe në shitje!
1. Shtëpi
2. Banesa
3. Lokale
4. Objekte afariste
5. Troje
6. Toka bujqësore
7. Troje Industriale
Të gjitha këto për shitje, blerje me qira!

Qendra Tregtare Lokali nr.19 , Hyzri Talla

Prishtinë

044819640, 049566896

mediation.agency.geoup@gmail.com

http://www.magre.org
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë

Të gjitha
Ofertat

Oferta vlen edhe

10
ditë