Rent A Car Exclusive

Vozitja është një nga kënaqësitë më të mëdha që mund të keni. Tek Rent a Car “EXCLUSIVE” do të gjeni veturat më të mira që iu mundësojnë vozitje të sigurtë dhe komode.

Veturat tona mund t'i merrni në Prishtinë tek Rrethi me Flamur si dhe në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës "ADEM JASHARI"

Rr. Dëshmorët e Kombit (Te rrethi me Flamur)

Prishtinë

+38344640640; +38349300310

autoexclusiveks@gmail.com

http://www.autoexclusive-ks.com/
Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë