BOR Acessories

Të nderuar klientë, ne jemi kompani e cila mban një emër të madhë duke ju garantuar cilësi, çmim dhe shërbim të mirëfilltë.. Posedojmë 16 pika shitëse në lokacione të ndryshme në teritorin e Kosovës: Prishtinë, Prizren, Gjilan, Skenderaj, Ferizaj, Mitrovicë, Shipol, Rahovec, Deçan, Lipjan, Kaçanik, Fushë Kosovë, Podujevë, Hani i Elezit.
Do të mundohemi që t'ju bëjmë sa më të lehtë zgjedhjen tuaj edhe me produkte online. Faleminderit për besimin tuaj jeni të mirsëardhur.

Qyteti: Prishtinë, Prizren, Gjilan, Skenderaj, Ferizaj, Mitrovicë, Shipol, Rahovec, Deçan, Lipjan, Kaçanik, Fushë Kosovë, Podujevë, Hani i Elezit.

Prishtinë

049747230

bizhuteriaroni@gmail.com

Kontakto direkt biznesin në:
Lokacioni në hartë