Jaffa Food&Cake

Ndërmarrja Jaffa është themeluar ne vitin 1986 ku veprimtarinë e parë e ka filluar si një lokal i pavarur tregtar ushqimor.
Jaffa është dhe do të mbetet për shumë kohë lider ne fushën e shërbimit të ushqimit, kujdesi jonë maksimal ndaj produkteve kualitative dhe mikëpritjes së klienteve na e siguron këtë.
Jaffa ofron dhe shërben shumë llojshmëri të produkteve përmes linjës vetshërbyese duke filluar nga sallatat e ndryshme, specialitetet nga mishi i pulës,viqit, peshkut poashtu gjellërat e ndryshme si dhe gatimet tradicionale Kosovare si: Flia, mantia dhe pitet e ndryshme. Kënd i gjerë i fastfoodit dhe i deserteve të llojë llojshme. Jaffa ka synim të bëj kombinimin e produkteve tradicionale me ato moderne.

Fushë Kosovë - Rr. Fushë Kosovë Nr 1,
Vranjevc - Rr. Ibrahim Kelmendi,
Mitrovicë - Rr. Shemsi Ahmeti,
Etc Mitrovicë - Rr. Bislim<

Fushë Kosovë

Fushë Kosovë – 049223349,
Vranjevc - 049304032
Mitrovicë - 049692640
ETC Mitrovicë - 049200090
Pejë - 049447790
Prizeren - 043901100
Suharekë - 049839888
Ferizaj - 049669744
Gjakovë - 049402016

jaffafoodandcake@gmail.com

https://jaffafoodandcake.com/
Lokacioni në hartë