Vila Gërmia

Shërbimi profesional dhe i shpejtë, ushqimi gjithmonë i freskët,servuar dhe dekoruar me shije të veçantë, në një atmosferë familjare të ngrohët,
bëjnë që çdo mysafirë të na mbajë mend dhe që të jemi gjithmonë opcioni i parë i tyre.
Për këto dhe shumë arsye të tjera Restoranti “Vila Gërmia” është më i preferuari për të gjithë ata që bëjnë organizime të ndryshme si:
• Takime bilaterale
• Takime biznesore
• Seminarë – Trajnime
• Dreka dhe darka solemne
• Ahengje të ndryshme etj.
Te ne mund të organizoni koktele edhe për 500 mysafirë. Restoranti posedon 5 salla

Parku Gërmia 

Prishtinë

+383 38 517 741 

info@vilagermia.com 

https://www.vilagermia.com
Lokacioni në hartë