Diamant Foods

Restaurant, Pizzeria Dijamant ofronë ushqime nga kuzhina tradicionale Shqiptare dhe ajo Europiane,
Gjithashtu posedon ambient të mjaftushëm për organizime të ndryshme si: seminare, takime të bizneseve, dhe organizime familiare.
Llojllojshmërin e ushqimeve Italiane prej tani mund ti keni edhe ne shtëpi me dergesë falas.
Dallojmë nga të Tjerët!

Rr. Xhevat Demaku, Drenas
Skënderaj përballë Stacionit Policor.

Gllogoc
  • Pizzeria në Komoran: +38344778779
  • Pizzeria në Drenas: +38345778779
  • Pizzeria në Skënderaj: +38348778779
  • Pizzeria në Fushë Kosovë +38343778779, 

nth-dijamant@hotmail.com 

Lokacioni në hartë